compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D

****1/2
Waardering: 4.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, science fiction

Wil je Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De vrienden uit Guardians of the Galaxy gaan op zoek naar de waarheid achter de achtergrond van Peter Quill/Star-Lord: dit alles onder begeleiding van de muziek van de Awesome Mixtape 2. Met de gehele cast uit deel 1.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet het team vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.