compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU

Hobbyhorse Revolution

***1/20
Waardering: 3.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Hobbyhorse Revolution

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

documentaire, filmhuis

Wil je Hobbyhorse Revolution zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Finse documentaire over tienermeisjes die heel goed zijn geworden in het sierlijk 'berijden' van stokpaardjes. Ze hebben veel volgers, en werken toe naar het grote kampioenschap.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Grappige én ontroerende documentaire over Finse tieners met groeipijnen, die hun eigen stem en talent ontdekken in een nieuwe rage: het rijden op ouderwetse stokpaardjes.

Hobbyhorse Revolution is een grappige en ontroerende film over de kracht van de verbeelding en het belang van een groep waar je je goed bij voelt. De documentaire volgt drie jonge meisjes, Aisku, Elsa en Alisa, wier levens zijn veranderd door hun nieuwe hobby: stokpaardjes. Niet iedereen begrijpt wat ze daar leuk aan vinden, maar de meisjes gaan dapper door met hun hobby. Spelen met stokpaardjes is normaal gesproken iets voor kleine kinderen, maar de Finse tieners van nu hebben het naar een nieuw niveau getild. Elk handgemaakt stokpaardje heeft zijn eigen naam en persoonlijkheid. In Finland zijn al zo’n tienduizend fanatieke stokpaardrijders die deze hobby net zo serieus nemen als echte ruiters. De stokpaardjeskoorts verspreidt zich nu ook naar het buitenland. De spanning stijgt naarmate het grote kampioenschap nadert.