compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

Ladies Night: The Big Sick

****0
Waardering: 4/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk het speciaal programma Ladies Night: The Big Sick

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

filmhuis, komedie, romantiek

Wil je Ladies Night: The Big Sick zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Kumail is van Pakistaanse komaf en begint een relatie met de Emily. Zijn ouders zijn hier niet al te blij mee. Als Emily een ziekte krijgt moet hij haar met haar ouders voor haar zorgen. Gebaseerd op het leven van Kumail Nanjiani zelf.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
An Awkward True Story

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily's excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.
Van legendarisch producer Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids). The Big Sick ging in première op het festival van Sundance en groeide sindsdien uit tot dé romantische komedie van het jaar.