compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

Maze Runner Marathon 2018

***1/20
Waardering: 3.8/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk Maze Runner Marathon 2018

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

actie, science fiction, thriller

Wil je Maze Runner Marathon 2018 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 19 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dubbelvoorstelling van Maze Runner: The Scorch Trials en Maze Runner: The Death Cure.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.
De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.