compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

My Name Is Nobody (2017)

***1/20
Waardering: 3.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film My Name Is Nobody (2017)

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

documentaire, filmhuis

Wil je My Name Is Nobody (2017) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Op een Romeinse klassenfoto uit 1937 zijn twee kinderen te zien die later heel beroemd zouden worden: filmgod Sergio Leone en filmmuzieklegende Ennio Morricone. Tussen hen in zit een onbekende jongen. Regisseur Denise Janzée gaat in deze documentaire op zoek naar zijn levensverhaal.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een zoektocht naar de mysterieuze jongen die op een klassenfoto te midden van twee iconen uit de Italiaanse cinema staat, Ennio Morricone en Sergio Leone.

Ergens in een restaurantje in Rome hangt een vergeelde klassenfoto aan de wand. Er zijn duizenden van dit soort foto’s gemaakt, maar deze is bijzonder. Twee van deze jongetjes zouden later namelijk heel beroemd worden: regisseur Sergio Leone en componist Ennio Morricone. Maar wie is dat jongetje dat toevallig tussen hen in staat? Die al zijn leven lang in de schaduw bestaat van deze twee iconen? Voor één keer staat deze John Doe in de spotlight in een zoektocht die ons voert langs het Italië met zijn markante inwoners, pleintjes en kerken én de Italiaanse cinema. Hoe is het om letterlijk naast de roem te staan?