compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 3D

****1/2
Waardering: 4.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 3D

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, fantasy, komedie

Wil je Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Salazar, de leider van de spookzeelieden, heeft maar één missie: het doden van alle piraten en Jack Sparrow in het bijzonder. Wil Jack zien te overleven dan moet hij op zoek gaan naar de Trident van Poseidon. Met Johnny Depp.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.