compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Tomb Raider 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Tomb Raider 3D

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur

Wil je Tomb Raider 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 26 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer de 21-jarige fietskoerier Lara Croft besluit haar verdwenen vader op te sporen, belandt ze in een soort van hel ergens in de buurt van Japan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven. Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt. Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen. Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming.
Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.