compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

What Men Want

**1/200
Waardering: 2.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film What Men Want

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

fantasy, komedie, romantiek

Wil je What Men Want zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ali David is een succesvolle vrouwelijke sportagent die het op moet nemen tegen haar mannelijke collega’s.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld.

Wat mannen denken is geen geheim meer. Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel. Verder met o.a. Tracy Morgan, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Josh Brener, Tamala Jones, Phoebe Robinson, Max Greenfield, Jason Jones, Brian Bosworth, Chris Witaske en Erykah Badu. What Men Want is de nieuwe komedie van regisseur Adam Shankman (Hairspray) en producenten Will Packer en James Lopez (Girls Trip).