compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Avengers: Infinity War

****1/2
Waardering: 4.8/5

Meningen over de film Avengers: Infinity War

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow) en Chadwick Boseman (T'Challa / Black Panther) in Avengers: Infinity War
Geef ook je mening over Avengers: Infinity War
2 Meningen over Avengers: Infinity War
Leo123
Leo123
10-5-2018

"Spectaculair en somber"
Gezien in: Pathé Tuschinski, Amsterdam d.d. 8-5-2018

Fantastische popcorn onzin, veel 'personages', veel vechten met een dramatische ondertoon

Waardering:  ****0

guusbuch
guusbuch
7-5-2018

"Vreemd verhaal in een film die veel te lang duurt"

De originaliteit van de karakters en spannende verhaallijn uit vorige avengersfilms is in Infinity war zoekgeraakt. Bovendien duurt de film ontzettend lang. Puberjongens die van battle-en houden kunnen er vermoedelijk nog wél van genieten.

Waardering:  **000

Synopsis distributeur
De Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm in de spectaculaire film Marvel's Avengers: Infinity War.

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.