compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Juliet, Naked > Meningen

Juliet, Naked

***00
Waardering: 3/5

Meningen over de film Juliet, Naked

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis, komedie, muziekfilm, romantiek

Rose Byrne (Annie) en Ethan Hawke (Tucker Crowe) in Juliet, Naked
Geef ook je mening over Juliet, Naked
1 Mening over Juliet, Naked
Leo123
Leo123
30-8-2018

"Leuk en lekkere muziek"
Gezien in: Pathé Tuschinski, Amsterdam d.d. 29-8-2018

Sympathieke, maar ergens wat vreemde film met aardige hoofdrolspelers. Lekkere muziek.

Waardering:  ****0

Synopsis distributeur
Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf.
JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).
Rose Byrne (Spy, Bridesmaids, Bad Neighbours), Ethan Hawke (The Before Trilogy, Training Day) en Chris O’Dowd (Bridesmaids) zijn te zien in de hoofdrollen.
Regie is in handen van Jesse Peretz (Our Idiot Brother, GLOW, Girls), en de film is geproduceerd door Albert Berger en Ron Yerxa (Nebraska, Little Miss Sunshine, Election), Barry Mendel en Judd Apatow (The Big Sick, Trainwreck, Bridesmaids) en Jeffrey Soros (The Space Between Us, The Bye Bye Man, Rules Don’t Apply).