compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Sherlock Gnomes 3D (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5

Meningen over de film Sherlock Gnomes 3D (NL)

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, mysterie, romantiek

Sherlock Gnomes 3D (NL) filmstill
Geef ook je mening over Sherlock Gnomes 3D (NL)
1 Mening over Sherlock Gnomes 3D (NL)
yvonnekerssens@quicknet.nl
yvonnekersse..
6-5-2018

"Het was een super leuke film..."

Vond het een super leuke film.Ik zou wel willen weten hoe ze deze film gemaakt hebben.Het was ook niet druk in de zaal 4 kinderen met hun moeder en ik ! !

Synopsis distributeur
Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.