compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Nico, 1988 > Filmagenda

Nico, 1988

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama, filmhuis, muziekfilm

BioscoopAgenda van Nico, 1988

Nico, 1988 in Brussel

Delen op facebook
Geen agenda in Brussel
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nico, 1988 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Biografie over de legendarische zangeres Nico (Trine Dyrholm) tijdens het laatste jaar van haar leven. Ze is een schim van haar voormalige zelf, maar een Europese toer blaast haar nieuw leven in.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Nico, 1988 is een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van een dappere en eigenzinnige artiest, moeder en vrouw achter het icoon.

Singer-songwriter Nico nadert de vijftig en leidt een teruggetrokken leven in Manchester, waar weinig nog doet denken aan haar roemruchte jaren als muze van Andy Warhol en zangeres van The Velvet Underground in de sixties. Ooit werd ze aanbeden vanwege haar legendarische schoonheid, nu maakt ze zich niet meer druk om haar uiterlijk en ook haar carrière lijkt voorbij, tot haar nieuwe manager haar en haar oude band op tournee door Europa stuurt. Nico, 1988 is een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van een dappere en eigenzinnige artiest, moeder en vrouw achter het icoon.