compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 'Gigli' favoriet voor Golden Raspberry

'Gigli' favoriet voor Golden Raspberry

28-1-2004 LOS ANGELES - De film 'Gigli', een romantische komedie met Jennifer Lopez en Ben Affleck, is dit jaar de favoriet bij de verkiezing van de Golden Raspberry (Gouden Framboos) voor de slechtste film van het jaar. De film is negen keer genomineerd, aldus de organisatie.

Delen op facebook

Het is toch al geen gelukkige periode voor zangeres en actrice Jennifer Lopez. Juist afgelopen week bevestigde zij via haar woordvoerder dat ze een punt heeft gezet achter haar stormachtige relatie met Ben Affleck, die ze in 2001 op de set van Gigli had leren kennen. Vooral in de Verenigde Staten was de relatie van het glamourpaar vrijwel dagelijks voer voor de tabloids.

Lopez is onder meer genomineerd voor slechtste actrice. Ze moet het eind volgende maand in de categorie slechtste actrice opnemen tegen onder anderen Drew Barrymore, Cameron Diaz (Charlie's Angels 2) en Angelina Jolie, die genomineerd is voor haar rol in Beyond Borders. Mike Meyers (The Cat In The Hat) is kansrijk als slechtste acteur, maar heeft veel concurrentie van Sylvester Stallone. Zijn spel in Spy Kids 3-D: Game Over leverde Stallone de dertigste Razzie-nominatie op, een record.

De 'Razzies' worden op 28 februari in Los Angeles uitgereikt, een dag voor de Oscars.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.