compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > 'Harry Potter' in film over WO I

'Harry Potter' in film over WO I

Daniel Radcliffe verbreedt acteerhorizon

29-8-2006 De hoofdrolspeler in de Harry Potter-films, Daniel Radcliffe, is druk bezig om zich te vestigen als acteur in films waarin hij geen tovernaarsleerling speelt.

Delen op facebook

De 17-jarige acteur heeft de opnames afgerond van de film December Boys over vier bevriende weeskinderen die strijden om geadopteerd te worden door dezelfde familie. Een nieuw aanbod buiten de Harry Potter-films heeft zich nu aangediend. Radcliffe zal gaan spelen in My Boy Jack, een televisiefilm van de BBC, die het tragische verhaal vertelt van de zoon van Rudyard Kipling.

Kipling's zoon verdween spoorloos tijdens de Slag van Loos in de Eerste Wereldoorlog. De laatste twintig jaar van zijn leven besteedde de schrijver tevergeefs aan het zoeken naar zijn zoon.

Daniel Haig (Two Weeks Notice) neemt de rol van Rudyard Kipling op zich. Welke rol Daniel Radcliffe speelt, is nog niet bekend, hoewel het voor de hand ligt dat hij de rol van Kipling's zoon speelt, die ten tijde van het verhaal ongeveer even oud was als Radcliffe nu.

Op dit moment zijn de opnames bezig van Harry Potter and the Order of the Phoenix, daarna beginnen de opnames van My Boy Jack. De televisiefilm zal in de herfst van 2007 in Engeland in première gaan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.