compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 'The Simpsons' misschien verfilmd

'The Simpsons' misschien verfilmd

14-4-2003 De komische serie 'The Simpsons' komt mogelijk op het witte doek. Volgens de producer van de succesvolle Amerikaanse tekenfilmserie zijn er vergevorderde plannen voor zeker drie films in de komende jaren.

Delen op facebook

Afgelopen donderdag werd gevierd dat de driehonderdste aflevering van de serie is uitgekomen, die inmiddels al veertien jaar bestaat en daarmee de langstlopende tekenfilmserie is. In zeventig landen is de maffe familie uit het industriestadje Springfield inmiddels op de buis te zien.

De Simpson-familie bestaat uit vader Homer, moeder Marge, en de kinderen Bart, Lisa en Maggie. Kenmerkend voor de serie is dat het over dingen gaat die in het echte leven normaal zijn, maar tegelijkertijd een absurde wending krijgen.

'The Simpsons' waren al vanaf het begin een groot succes, het werd een grote hype over de hele wereld. Bepaalde zinnetjes uit 'The Simpsons' zijn zelfs standaard geworden in het Engelse taalgebruik zoals D'oh!, Aye Carumba! en Don't have a cow, man!. De serie is vrij grof en bestaat grotendeels uit satire.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.