compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 14e editie CAMERA JAPAN in het teken van JEUGD

14e editie CAMERA JAPAN in het teken van JEUGD

Japanse films, cultuur & eten tijdens de 14e editie van het CAMERA JAPAN Festival in Rotterdam (25 t/m 29 september) en Amsterdam (3 t/m 6 oktober). Het thema is YOUTH, het festival staat dus in het teken van de Japanse jeugd.

Proeven aan de Japanse (beeld)cultuur tijdens deCamera Japan © 2019 Camera Japan

Proeven aan de Japanse (beeld)cultuur tijdens deCamera Japan © 2019 Camera Japan

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In Rotterdam vindt de kick-off op 25 september plaats in WORM, waarna men van 26 t/m 29 september in LantarenVenster kan genieten van tientallen Japanse films, workshops, eten en andere Japans getinte evenementen. Van 3 t/m 6 oktober is het de beurt aan Amsterdam, waar men zich in Kriterion vier dagen lang kan onderdompelen in de Japanse cinema. Met YOUTH als overkoepelend thema staat de 14e editie voornamelijk in het teken van de Japanse jeugd. Het definitieve programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Over CAMERA JAPAN
Het CAMERA JAPAN Festival is uitgegroeid tot het grootste Japanse filmfestival in de Benelux en trekt jaarlijks zo’n 8000 bezoekers. CAMERA JAPAN kenmerkt zich door een zeer divers programma: naast speelfilms, documentaires en anime wordt er ook aandacht besteed aan de vele aspecten van de Japanse cultuur, waaronder beeldende kunst, muziek, dans en eten.

Japanse cultuur & keuken
Naast films focust CAMERA JAPAN zich ook op andere (beeldende) kunsten, cultuur én eten. Zo kunnen bezoekers hun creativiteit de vrije loop laten gaan met workshops zoals origami, kaligrafie en kyaraben, de kunst van het maken van een mooi gevulde bentobox. De volledige lijst met workshops en andere evenementen wordt binnenkort bekendgemaakt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.