compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > 500.000ste bezoeker in Pathé De Kuip

500.000ste bezoeker in Pathé De Kuip

en première van 'The Matrix Reloaded'

12-5-2003 Op zaterdag 17 mei verwacht Pathé De Kuip, slechts zeven maanden na de opening, de 500.000ste bezoeker. Twee dagen eerder, op donderdag 15 mei, is in de grootste en mooiste bioscoop van Rotterdam en omstreken een feestelijke premièreavond van de spectaculaire en langverwachte speelfilm 'The Matrix Reloaded'.

Delen op facebook

Op zaterdag 17 mei legt Pathé De Kuip de rode loper uit voor de 500.000ste bezoeker. Een feestelijke gebeurtenis die zeven maanden na de officiële opening de grote populariteit van de fraaie bioscoop bij filmliefhebbers in Rotterdam en omstreken bevestigt.

Theatermanager Rafe Aarents: 'Als nieuwste theater van de Pathé-familie hadden we nooit kunnen dromen dat het allemaal zo goed zou gaan. Nu hopen we snel onze miljoenste bezoeker te mogen verwelkomen.' De 500.000ste bezoeker wordt 17 mei verwacht tussen 19.00 en 22.00 uur. Aarents zorgt voor een feestelijke ontvangst en zal de speciale bezoeker als cadeau een privé-voorstelling aanbieden met een film naar keuze waarvoor hij of zij vrienden, familie, buren, collega's en kennissen mag uitnodigen.

Ook twee dagen eerder, op donderdag 15 mei, ligt de rode loper klaar. Dan draait om 22.00 uur voor het eerst The Matrix Reloaded, het langverwachte vervolg op de nu al klassieke SF-thriller The Matrix, die dan wereldwijd in première gaat. Pathé De Kuip wordt deze avond geheel in de sfeer van de film gebracht. Met bijzondere aankleding, een dj van Red Bull en volautomatische Moviteq-spots die voor spectaculaire lichteffecten zorgen. Op het dak van de bioscoop staat 15 mei een 'sky spot' die vanuit geheel Rotterdam en omgeving te zien zal zijn.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.