compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 3-12 t/m 9-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 6e editie Spanish Film Festival van start

6e editie Spanish Film Festival van start

Vanaf donderdag 28 oktober is achtereenvolgens in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en online de 6e editie van het festival voor Spaanse cinema te zien met als openingsfilm La inocencia (De onschuld) van Lucía Aleman.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het Spaanse Filmfestival is een uniek initiatief voor filmtentoonstellingen waarmee mensen uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en een breder publiek zorgvuldig geselecteerde films uit Spanje en Spaanstalig Latijns-Amerika kunnen ontdekken.Festival data
Amsterdam 28 oktober t/m 1 november 2020
Rotterdam 4 t/m 8 november 2020
Den Haag 4 t/m 8 november 2020
Rotterdam 11 t/m 17 november 2020


Over de openingsfilm
La inocencia opent het programma van het Amsterdam Spanish Film Festival 2020 op een prachtige avond om de start van deze 6e editie te vieren!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 82

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 82Met een frisse overtuiging vertolkt debutant Carmen Arrufat in de eerste film van Lucía Alemany.

Lis is een tiener wiens droom het is om circusartiest te worden en haar geboorteplaats te verlaten.Het gebrek aan privacy en de roddels van de buren dwingen Lis om hun relatie geheim te houden, zodat haar ouders er niet achter komen. Een relatie die haar leven voor altijd veranderde.


Over de sluitingsfilm: "La Isla de las Mentiras"
In 'Het eiland van de leugens' van Paula Cons komt een stoomboot op weg naar Amerika tot zinken vlak voor het Spaanse eiland Salvora (Galicië). Het lukt drie vrouwen op het eiland om 50 passagiers te redden. Maar zijn deze vrouwen echt heldinnen?


Links:
  1. Spanish Film Festival
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.