compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ace Ventura 3 in de maak

Ace Ventura 3 in de maak

Derde deel richt zich op zoon van de dierendetective

15-8-2006 Morgan Creek Productions, het bedrijf achter de eerste twee Ace Ventura-films, heeft een team van scriptschrijvers aan het werk gezet voor deel drie van een tot nu toe succesvolle reeks, dat meldt The Hollywood Reporter.

Delen op facebook

De vorige films, Ace Ventura: Pet Detective en Ace Ventura: When Nature Calls brachten meer dan 180 miljoen dollar op in de Verenigde Staten alleen. De films maakten Jim Carrey een van de best betaalde acteurs in Hollywood.

Het derde deel over de excentrieke dierendetective zal zich richten op de zoon van Ace Ventura. Zoon Ventura treedt in de voetsporen van zijn vader om in de toekomst het familiebedrijf over te nemen.

Het is te hopen dat Jim Carrey zich aan de film verbindt. De acteur ontbrak in Son of the Mask, de sequel van de succesvolle comedy The Mask. De vervolgfilm flopte totaal en grossierde in Razzie-awards, de filmprijs voor de slechtste Hollywood-producties.

Carrey was vorig jaar te zien in de hitcomedy Fun with Dick and Jane. Momenteel is hij bezig met de opnames van de mysterieuze thriller The Number 23, die begin volgend jaar uitkomt.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.