compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Acteur geschoffeerd tijdens uitzending Oerlemans

Acteur geschoffeerd tijdens uitzending Oerlemans

31-8-2004 AMSTERDAM - Acteur Frank Lammers, die één van de hoofdrollen vertolkt in de film 'De Dominee', voelt zich geschoffeerd tijdens de opnames van een aflevering van het programma Pulse van Reinout Oerlemans. Dat heeft de acteur dinsdag gezegd.

Delen op facebook

Lammers, die in De Dominee de rol van de lijfwacht van topcrimineel Klaas Bruinsma vertolkt, liep vloekend van het podium af toen hij na anderhalf uur wachten slechts één vraag kreeg gesteld: ''welke rol speel je?''

Na de opnames wilde de acteur een gesprek met Oerlemans hebben over het voorval. Toen Lammers echter weer een uur had moeten wachten, werd hij boos en liep de studio in om de presentator te zoeken. In de studio werd de acteur tegengehouden door een beveiligingsman, die hem vervolgens agressief vastpakte en van de trap afduwde.

''Subtiel was anders'', erkent Lammers over zijn eigen gedrag. ''Maar ik heb wel andere dingen te doen dan op mijn vrije avond voor joker te gaan zitten.'' Oerlemans vertelde Lammers achteraf dat al 's middags besloten was het item over De Dominee ''zeer kort te houden omdat de film al in veel andere televisieprogramma's wordt besproken''.

Volgens een woordvoerder van RTL4 viel het met dat wachten wel mee. ''Het duurde hooguit een uurtje voordat het podium van de band Intwine, die optrad, was opgebouwd'', stelt de zegsman. ''Maar dat is gebruikelijk bij programma's als deze. Daar hebben we nog nooit van iemand klachten over gehad.'' RTL4 stelt dat de acteur zich zelf ''niet correct gedragen heeft'' tijdens de opnames.

Of de scène tussen Lammers en Oerlemans in de uitzending terecht komt, is nog niet duidelijk. De bewuste aflevering wordt volgende week zaterdag uitgezonden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.