compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Alles is zoals het zou moeten zijn krijgt Goud

Alles is zoals het zou moeten zijn krijgt Goud

Alles is zoals het zou moeten zijn — de verfilming van het boek van Daphne Deckers —heeft de Gouden Film-status (100.000 bezoekers) behaald. Acteur Jelle de Jong verraste actrice Barbara Sloesen in Amsterdam tijdens de voorbereidingen van een nieuwe speelfilm met de Award.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival (NFF) en het Nederlands Filmfonds. Dit jaar is het de achtste film die de Gouden Film Award heeft ontvangen.Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. In het jaar dat volgt wil Iris haar leven weer op de rit krijgen, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Jelle de Jong reikt award uit aan Barbara Sloesen © 2020 NFF

Jelle de Jong reikt award uit aan Barbara Sloesen © 2020 NFFAlles is zoals het zou moeten zijn is geregisseerd door Ruud Schuurman (100% Coco New York) naar een scenario van Anna Pauwels (Zwaar Verliefd). De film is geproduceerd door TDMP Producties en Interstellar Pictures. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Abraham Tuschinski Fonds en Casa Kafka Productions – Belfius. Dutch FilmWorks verzorgt de filmdistributie van Alles is zoals het zou moeten zijn, die nu in 120 bioscopen draait.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.