compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Almighty 2 zonder Carey, met Freeman

Almighty 2 zonder Carey, met Freeman

Goodman en Graham gestrikt voor Evan Almighty

LOS ANGELES - In 2003 bracht Universal Pictures de comedy Bruce Almighty met Jim Carrey uit. De film was een van de meest succesvolle comedies van 2003. Voor 2007 staat de sequel, Evan Almighty, gepland.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het vervolg richt de blik op de hooghartige televisiepresentator uit het origineel, Evan Baxter, gespeeld door Steve Carell (vorig jaar te zien in The 40 Year Old Virgin). Baxter jaagt in het vervolg een carrière na als politicus. Net als Carrey in het origineel, komt hij op het matje bij God (Morgan Freeman), die hem opdraagt een ark te bouwen ter voorbereiding op een zondvloed.

In afwezigheid van het bijzondere talent van Jim Carrey, heeft Universal Pictures andere talenten gecontracteerd in de hoop een succesvolle sequel te kunnen leveren. John Goodman (The Big Lebowski) en Lauren Graham (The Pacifier) hebben hun medeweking aan de film bevestigd. Zij zullen respectievelijk lid van het Amerikaans congres en vrouw van Evan spelen.

De film zal, net als het origineel, geregisseerd worden door Tom Shadyac. De opnames van de film starten deze maand. De film gaat naar verwachting pas zomer 2007 in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.