compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Amerikanen kiezen Tom Hanks als beste entertainer

Amerikanen kiezen Tom Hanks als beste entertainer

13-1-2004 PASADENA - De Amerikanen hebben acteur Tom Hanks tot top-entertainer ''aller tijden'' gekozen. De speciale verkiezing maakte deel uit van de jaarlijkse People's Choice Awards, die voor de dertigste keer plaatsvonden.

Delen op facebook

Het was de eerste keer dat de inwoners van de Verenigde Staten hun favoriete all-time entertainer konden bepalen. Hanks versloeg concurrenten Bill Cosby en Clint Eastwood.

Julia Roberts en Mel Gibson werden in de nacht van zondag op maandag op het gala van People's Choice in Pasadena tot populairste actrice en acteur van de Verenigde Staten uitgeroepen. Roberts en Gibson waren vorig jaar en meerdere keren daarvoor ook al de 'Keuze van het Volk'.

De Amerikanen gaven verder aan dat zij "The Pirates Of The Caribbean" (beste speelfilm), The Lord of the Rings: The Two Towers (beste drama) en Bruce Almighty (beste komedie) de beste films van het jaar vonden. De binnenkort afgelopen serie Friends won twee onderscheidingen: voor de komedie zelf en voor Jennifer Aniston als beste tv-actrice.

De toekenning van de People's Choice Awards gebeurt aan de hand van telefoonenquetes en verkiezingen op het internet.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.