compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Amsterdamse Korte film festival

Amsterdamse Korte film festival

22-1-2020 : Vier opkomende Amsterdamse filmmakers (Frank Hartman, Patrick Collins, Janusz Madej en Erik Ros) realiseerden evenzoveel filmpjes die ze zelf hebben geschreven en geregisseerd. Die zijn 23-1-2020 te zien in Lab111 wat meteen opening is van het seizoen 2020.

Amsterdamse Korte film festival

Amsterdamse Korte film festival

Amsterdam Filmmakers Festival (AFF) is een kort filmfestival met prijsuitreiking voor filmmakers in elk stadium van hun carrière.

De afgelopen twee jaar organiseerde ze maandelijkse vertoningen, lezingen, netwerken en vooral korte filmproducties. AFF's maandelijkse kwalificatietoets toont nieuw werk van over de hele wereld. Tijdens onze vertoningen verzamelt lokaal filmtalent om toekomstige projecten te verbinden, te dromen en te plannen. Het publiek bij deze screening kiest een favoriet die de crowd appreciation award elke screeningavond wint.

AF is een netwerk van voornamelijk Amsterdamse filmmakers die met eigen middelen films maken. De groep produceert films in wisselende samenstelling, op basis van vrijwilligheid. Het doel van dit netwerk is de ruimte te bieden om talent te ontwikkelen en om duurzaam films te ontwikkelen.
Erik Ros: “Film is groepskunst. Wanneer makers de productie naar zich toe trekken, kunnen ze zich bevrijden van de bestaande beperkingen. Daarom bestaat Amsterdam Filmmakers.”

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.