compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 24-9 t/m 30-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Antonio Banderas heeft corona

Antonio Banderas heeft corona

Antonio Banderas brengt zijn 60ste verjaardag door in quarantaine nadat hij heeft vernomen dat hij positief is getest op het coronavirus. Hij hoopt op een snel herstel, aldus zijn tweet in het Spaans met leuke kinderfoto van de zestigjarige.

Antonio Banderas heeft corona

Antonio Banderas heeft corona

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Antonio Banderas heeft een succesvolle overstap gemaakt van de Spaanse filmwereld ("Mujeres al orde de un ataque de nervios" van Pedro Almódovar) naar Hollywood (Philadelphia, samen met Tom Hanks en "The Maak of Zorro"). Recentelijk was hij in de Spaanse film Dolor y gloria te zien, waar hij een filmregisseur speelt in crisis. Hij kreegj de prijs voor Beste Acteur kreeg tijdens het Cannes Film Festival en werd genomineerd voor een Oscar in dezelfde categorie.

„Ik zou hieraan willen toevoegen dat ik me relatief goed voel, net iets meer moe dan normaal, en er vertrouwen in heb dat ik zo snel mogelijk zal herstellen na medische instructies waarvan ik hoop dat ze me in staat zullen stellen om de besmettelijke periode die ik lijd te overwinnen, en dat treft zo veel mensen over de hele wereld.

Ik zal van dit isolement profiteren om te lezen, schrijven, rusten en plannen te blijven maken om betekenis te geven aan mijn 60 jaar, waar ik vol enthousiasme op uitkom. Een dikke knuffel voor iedereen." aldus de Spaanse acteur middels zijn tweet.


Links:
  1. Tweet van Antonio Banderas
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.