compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Batman vs. Superman

Batman vs. Superman

12-7-2002 Batman en Superman, twee van de populairste superhelden ter wereld, zullen het binnenkort tegen elkaar opnemen op het witte doek.

Delen op facebook

De regisseur van de film Batman vs. Superman, Wolfgang Petersen, maakte eerder o.a. Das Boot en The Perfect Storm. In de film zijn Batman en Superman aanvankelijk bondgenoten, maar hun verschillende visie drijft de superhelden steeds verder uiteen.

De Amerikaanse acteur Matt Damon, die onder meer in The Bourne Identity speelde, is kandidaat voor een van de hoofdrollen in de film. De film wordt gegemaakt door Warner Bros. en zal naar verwachting in 2004 in de bioscoop verschijnen.

Het is overigens niet de eerste keer dat de twee superhelden in één film te zien zijn. Zo maakte Toshihiko Masuda in 1998 de animatiefilm "The Batman/Superman Movie".

Het wereldwijde succes van Spider-Man heeft er overigens voor gezorgd dat er meer superheldenfilms uitkomen: Sony werkt momenteel aan de verfilming van de comic Ghost Rider, Universal verfilmt "The Hulk" en Fox brengt volgend jaar Daredevil uit.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.