compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Beelden De Mooiste Dag en De Break-Up Club

Beelden De Mooiste Dag en De Break-Up Club

Trailer en Teaser Nieuws

Katja Schuurman speelt de hoofdrol in De Mooiste Dag, een verhaal vol vriendschap, drama en geheimen dat werd opgenomen in het prachtige Marokko. Juvat Westendorp en Holly Mae Brood in eerste beelden van De Break-Up Club.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Mooiste Dag

Katja Schuurman voert een sterrencast aan met o.a. Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker en Frank Lammers. In de bijrollen zijn bekende namen als Daphne Deckers, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby en Thomas van der Vlugt te spotten. De nieuwste film van regisseur Appie Boudellah (F*ck de liefde, Just say yes, Liefde zonder grenzen) zal vanaf 13 juni te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.



OVER DE MOOISTE DAG
Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer.

Beelden De Mooiste Dag en De Break-Up Club

Beelden De Mooiste Dag en De Break-Up Club



Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.



OVER DE MAKERS
De Mooiste Dag is een film van producent AM Pictures. De regie is van Appie Boudellah die ook het script schreef met Maikel Nijnuis en Mussi Boudellah. Dutch FilmWorks brengt De Mooiste Dag op 13 juni in de bioscoop.



De Break-Up Club


Juvat Westendorp en Holly Mae Brood spelen de hoofdrollen in de feelgood komedie De Break-Up Club van de makers van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Kwestie van Geduld en Zwaar Verliefd!. De film gaat over het bedrijf van Dylan en zijn vriend Mike dat een wel heel unieke service aanbiedt: het uitmaken van relaties! Andere rollen zijn er o.a. voor Oscar Aerts, Sarah Bannier, Birgit Schuurman, Han Oldigs en Cynthia Abma. Dutch FilmWorks brengt De Break-Up Club op 12 september in de bioscoop.



OVER DE BREAK-UP CLUB
Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is - samen met zijn beste vriend Mick - in te huren voor die final cut. De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt ingehuurd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.

OVER DE MAKERS
De Break-Up Club wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (De Club van Lelijke Kinderen, Only You) en het script is van Gerben Hetebrij. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie.

De Break-Up Club

komedie

 ...lees meerDe Break-Up Club

De Mooiste Dag


Links:
  1. Teaser De Break-Up Club
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.