compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 25-11 t/m 1-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Billie Eilish themalied James Bond online

Billie Eilish themalied James Bond online

Het themanummer voor de 25e James Bond film gezongen door Billie Eilish No Time to Die (2020) is online te beluisteren. De mogelijke laatste Bond vertolkt door Daniel Craig is vanaf 02-04-2020 in de bioscoop te zien, kaarten zijn al te koop.

Vevo poster van No Time To Die © 2020 Vevo

Vevo poster van No Time To Die © 2020 Vevo

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Billie Eilish (18) is de jongste zangeres die een Bond-thema schreef en opnam. Het is een ander soot thema dan de eerdere power-ballads, meer in lijn met het feeërieke van Eilish, die dieper in gaat over de pijn om misleid te worden.
Ze zingt:
„Was het voor iedereen duidelijk dat ik was gevallen voor een leugen?”
„Je stond nooit aan mijn zijde. Houd me een keer voor de gek, hou me twee keer voor de gek, hoe je het paradijs durft. Nu zul je me nooit zien huilen. Er is gewoon geen tijd om te sterven.”
Billi Eilish nummer 'Bad Guy' (Billie Eilish O'Connell & Finneas O'Connell, 2020) ontving een Grammy Award voor Song of the Year.
Eilish zal het nummer No Time to Die uitvoeren op de Brit Brit Awards op 18 februari, waar ze wordt vergezeld door haar broer en medewerker, Finneas O'Connell, filmcomponist Hans Zimmer en voormalig gitarist voor The Smiths, Johnny Marr.


De 25e James Bond. De eerste die gefilmd is met een IMAX-camera en 65mm Panavision. Cary Fukunaga is de eerste Amerikaanse regisseur van een Bond-film, oorspronkelijk was Danny Boyle aan het project verbonden.


Links:
  1. Luister naar thema Bond 25
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.