compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Bioscoopketen Vue toont finale Wie is de Mol?

Bioscoopketen Vue toont finale Wie is de Mol?

17-2-2019 De finale van Wie is de Mol? is ook dit jaar te volgen in de bioscopen van Vue. Dit jaar is de finale op zaterdag 9 maart dit jaar in twaalf vestigingen. Kaartjes zijn vanaf zaterdag 23 februari te koop via de website van Vue.

Bioscoopketen Vue toont finale Wie is de Mol?

Bioscoopketen Vue toont finale Wie is de Mol?

Vorig jaar konden ‘Molloten’ voor het eerst de ontknoping op het grote doek bekijken bij zeven vestigingen van bioscoopketen Vue. Alle zalen zaten toen vol. Dit jaar is de finale bij meer bioscopen te zien. Vue vertoont de finale van Wie is de Mol? op zaterdag 9 maart dit jaar in twaalf vestigingen. AVROTROS-leden hebben voorrang op de kaarten en kunnen vanaf nu kaarten kopen. Vanaf zaterdag 23 februari zijn de kaarten voor álle liefhebbers verkrijgbaar via de website van Vue.

Locaties Wie is de Mol? finale bij Vue
Via de website van Vue kunnen Wie is de Mol? fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slecht €5,-. Bezoekers krijgen hiervoor ook verse popcorn. De volgende vestigingen van Vue tonen dit jaar de live finale van Wie is de Mol?: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen en Vlaardingen.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.