compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Black Panther breekt pre-sale record Marvel

Black Panther breekt pre-sale record Marvel

11-1-2018 In de eerste 24 uur dat kaarten te koop zijn voor Black Panther brak de film al de record van eerdere Marvel-films voor de première op 16 februari. Het nieuws lekte uit omdat ster-actrice uit de film Lupita Nyong'o twitterde dat ze geen kaarten kon bemachtigen.

Black Panther breekt pre-sale record Marvel

Black Panther breekt pre-sale record Marvel

Actrice Lupita Nyong'o wilde incognito naar de openingsavond van de film gaan — vóór de gala-première — en vertelde via twitter dat het haar niet lukte om aan kaartjes te komen. Later bevestigde Marvel dat de verkoop haar eigen pre-sale-records brak. Waarschijnlijk heeft het uitbrengen van een nieuwe trailer in de uitzending van de immens populaire College Football Playoff National Championship een dag eerder aan deze stormloop bijgedragen.

De beste opening voor een Marvel-film tot u toe was voor Doctor Strange die ruim 600 miljoen euro wereldwijd opbracht.

Marvel leek in eerste instantie al haar pijlen voor 2018 in te zetten op Avengers: Infinity War die in mei uit komt, maar de marketing voor de film die zich afspeelt in de parallelle wereld van Wakanda, ergens in Afrika, verloopt zeer goed. Vanaf de eerste kennismaking met de personage Black Panther in Captain America: Civil War (2016) blijkt er veel belangstelling te zijn voor de film bij fans.

De film Black Panther gaat in Nederland op 14-2-2018 in première!

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.