compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > BlijfThuis Filmpjes: Kom je hier vaker

BlijfThuis Filmpjes: Kom je hier vaker

Vandaag weer een film die tijdens de lockdown ergens op de wereld is gemaakt, nu we bijna de eerste versoepelingen gaan meemaken. Is het mooi om te zien hoe de rest van de wereld met de corona-lockdown om ging zoals in SO YOU COME HERE OFTEN.

Delen op facebook
Ilya Tribelsky en Nikolay Kouleshov in SO YOU COME HERE OFTEN

Ilya Tribelsky en Nikolay Kouleshov in SO YOU COME HERE OFTEN

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

„Kom je hier vaker?” Is de meest doorzichtige openingszin, maar niet minder effectief lijkt het wel. Een korte film die met doorzichtige cliches speelt. We kozen voor 'SO YOU COME HERE OFTEN' om het online Corona Short Film Festival te promoten. Dit is één van de 35 films die geselecteerd zijn en nog in competitie zijn uit de 1250 inzendingen.Onze keuze voor deze film uit het festivalaanbod is puur toevallig en niet represantief voor de festivalinzendingen die variëren van animaties, van aangrijpende solo-documentaires, filosofische beslommeringen tot een schilderachtige musical. De films komen uit 70 landen en bij de selectie zitten er geen Belgische of Nederlandse films. Duitsland, Frankrijk, Iran, Griekenland, Japan, Italië, Croatië, Servië, Israël, Portugal en Brazilië zijn enkele landen waarvan meerde films zijn geselecteerd.Het BlijfThuis Filmpje van vandaag SO YOU COME HERE OFTEN is van de Israëlische regisseurs Ilya Tribelsky en Nikolay Kouleshov, altijd leuk een rom-kom.Bezoek ook de site van 'Corona Short Film Festival', The First International Pandemic Self-Isolation Short Film Festival, en kies welke film jouw favoriet is voor de prijs. Het prijzengeld is beschikbaar gesteld door een cola-fabrikant.

Het Burbank International Film Festival heeft dit jaar ook een speciale category ingesteld voor films thuis gemaakt tijdens het pandemie, de zogenaamde Made-At-Home Films (inzendingen tot en met 30 juni 2020).

Heb je een leuke Blijfthuisfilmpje gemaakt of ergens gezien? Tip ons: bioscoop@hyperleap.nl.


Links:
  1. Burbank International Film Festival
  2. Corona Short Film Festival
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.