compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 12/ 2008

Box Office Update - week 12/ 2008

Zomerhitte komt binnen op plaats twee.

25-3-2008 : Deze week drie nieuwkomers. De Nederlandse film Zomerhitte komt binnen op plaats twee, de tekenfilm "Horton" daaronder op plaats drie en de thriller Untraceable op plaats zes.

Delen op facebook

Zomerhitte was de afgelopen weken geregeld in het nieuws. Vooral de naaktscènes met Sophie Hilbrand baarden veel opzien. "Horton" is een tekenfilm voor zowel kinderen als volwassenen van de makers van Finding Nemo en Monsters, Inc. (NL) In Untraceable moet een FBI-agente een ongrijpbare seriemoordenaar opsporen.

De mammoetactiefilm 10,000 B.C. staat nog steeds op de eerste plaats en heeft al vrij veel geld opgeleverd. Step Up 2 the Streets is gezakt naar de vierde plaats en zowel Alvin and the Chipmunks als The Kite Runner zijn flink gezakt, ze staan respectievelijk op de achtste en de negende plaats.

Deze week komt Lars and the Real Girl uit, een aparte film over een man met een pop als vriendin. In The Bucket List zijn de twee al bejaarde acteurs Jack Nicholson en Morgan Freeman samen te zien. Naast deze twee films zullen het Tsjechische Empties en Reservation Road, een drama met Joaquin Phoenix in een aantal kleinere zalen draaien.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.