compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 23 2009

Box Office Update - week 23 2009

Terminator Salvation aan top

9-6-2009 De nieuwe Terminator heeft afgelopen weekend de eerste plaats behaald. Verder geen nieuwe films in de top tien.

Delen op facebook

Terminator Salvation behaalde afgelopen weekend de eerste plaats in de top tien. De film leverde in één weekend meer dan 700 duizend euro op. Angels & Demons zakte als gevolg daarvan één plek. Night at the Museum 2 deed hetzelfde en belandde op de derde plaats.

Op de vierde, vijfde en zesde plaats staan nu achtereenvolgens Duplicity, Coco avant Chanel en Fighting. I Love You, Man zakte één plaats naar de zevende en 17 Again belandde daaronder op de achtste plaats. Star Trek zakte vier plaatsen naar de negende plaats en The Reader behield de tiende plek en staat met tien weken nu het langst in de top tien.

Deze week raken drie vrienden hun vriend kwijt na een avond flink stappen in Las Vegas. The Hangover gaat over de zoektocht naar deze verdwenen ziel, die op het punt staat te trouwen. In The Last House on the Left belandt een bende jongens nadat ze twee jonge vrouwen hebben ontvoerd en ernstig misbruikt, in het huis van de ouders van één van hun slachtoffers. De ouders zinnen op wraak.

Er kan genoten worden van concertopnames van de drie hunks van de Jonas Brothers in Jonas Brothers: The 3D Concert Experience. In Unspoken keert de verdwenen dochter van een echtpaar na vijf jaar plotseling terug en de documentaire Encounters at the End of the World laat de schoonheden van de zuidpool zien.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.