compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 45/ 2008

Box Office Update - week 45/ 2008

Quantum of Solace verovert ruimschoots eerste plaats

De nieuwe James Bond komt met een opbrengst van bijna 1.8 miljoen euro binnen op de eerste plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Quantum of Solace, de nieuwe James Bond film, behaalt deze week de eerste plaats met een opbrengst van bijna 1.8 miljoen euro. Hiermee werd Burn After Reading van de eerste naar de tweede plek gedegradeerd en zakte Bride Flight als gevolg daarvan naar de derde plaats.

Er zijn verder geen nieuwe binnenkomers in de top tien. Bijna alle films zakten een plaats. Op de vierde plaats staat nu Anubis en het pad der zeven zonden, Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek behoudt zijn vijfde plaats. De zesde plaats wordt vervuld door Eagle Eye, Radeloos prijkt op de zevende plaats en staat hiermee voor de zesde week in de top tien. Op de drie laatste plaatsen staan respectievelijk My Best Friend's Girl, RocknRolla en Max Payne.

Deze week komen een zestal nieuwe films uit. Richard Gere en Diane Lane prijken in het romantisch drama Nights in Rodanthe. In How to Lose Friends & Alienate People mixen de werelden van glamour en intellectuelen met deelname van o.a. Kirsten Dunst en Jeff Bridges. Boy A vertelt het waargebeurde drama Jack Burridge die na jaren detentie wegens een moord die hij in zijn jeugd pleegde weer op vrije voeten komt. Verder draaien de misdaadthriller Jar City, het familiedrama And When Did You Last See Your Father? en het Indiase filmhuisdrama Pather Panchali.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.