compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Brielle heeft weer een bioscoop

Brielle heeft weer een bioscoop

10-10-2002 Begin dit jaar sloot servicebioscoop Apollo in de Brielse Nobelstraat de deuren. Op 10 oktober jongstleden is het theater weer opnieuw geopend.

Delen op facebook

De entree van het pand in de Nobelstraat, dat eigenaar Joost Peeren in 1999 kocht, is inmiddels verplaatst. Het is dus even zoeken naar de deur die toegang biedt tot de foyer, de garderobe en de verkoopbalie. Dit deel van de bioscoop aan de achterzijde, de Zuidspuistraat, was voorheen aan de voorkant gesitueerd, aan de Nobelstraat.

Naast de nieuwe entree is vooral veel veranderd in de bioscoopzaal. 'Eigenlijk is alles compleet vernieuwd,' licht Peeren toe. De stoeltjes, het doek, de projector, het tapijt.'

Ondanks de grote renovatie is die nostalgische sfeer behouden: met de rode stoeltjes, het blauwe tapijt en de lampjes op de tafeltjes waarop de drankjes en de popcorn kan worden gezet. Bezoekers kunnen ook roken in de zaal en dus staan er ook asbakken klaar. Het bargedeelte aan de achterzijde van de zaal is verlicht en het personeel staat klaar om de bezoekers op hun wenken te bedienen.

Bron: Het Rotterdams Dagblad © 2002


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.