compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Bruce Willis in filmversie Kane & Lynch

Bruce Willis in filmversie Kane & Lynch

Willis speelt ter dood veroordeelde crimineel

Na Tomb Raider en Hitman wordt ook het videospel "Kane & Lynch" van games developer Eidos Entertainment. Bruce Willis is in onderhandeling met Lionsgate om een van de hoofdrollen op zich nemen, dat meldt Variety.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Op het spel Kane & Lynch hadden veel gamers nogal wat aan te merken, maar de visuele stijl was uitmunted. Dit in combinatie met het tot de verbeelding sprekende verhaal achter de game was reden genoeg voor producenten Adrian Askarieh en Daniel Alter (Hitman) om een filmversie in het leven te roepen.

Als regisseur van het project is de debuterende "Simon Crane" aangetrokken. Crane was eerder stunt coördinator en second unit director bij onder meer Hancock, Mr. and Mrs. Smith en X-Men: The Last Stand.

Bruce Willis is in onderhandeling voor de rol van Kane, een ter dood veroordeelde huurmoordenaar, die een onwaarschijnlijk verbond sluit met de schizofrene moordenaar Lynch om een gestolen microchip te bemachtigen.

De producenten zijn momenteel op zoek naar een acteur voor de rol van Lynch. Geruchten gaan dat Billy Bob Thornton voor deze rol benaderd is.

Willis is momenteel bezig met de opnames voor "The Surrogates", een science-fictionfilm, geregisseerd door Jonathan Mostow. Wanneer de opnames voor Kane & Lynch beginnen is nog niet bekend. De film zal naar verwachting ergens in 2009 uitgebracht worden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.