compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Bruno neemt Mossad en Arkansas op de hak

Bruno neemt Mossad en Arkansas op de hak

Sacha Baron Cohen haalt streken uit voor nieuwe film

Nadat Borat en Ali G een ruime hoeveelheid mensen bij de neus hebben genomen, zou de wereld toch bedacht moeten zijn op typetjes van Sacha Baron Cohen. Toch weet ook Bruno weer iedereen om de tuin te leiden.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het team achter de film Bruno, die eind dit jaar in de bioscoop komt, had een stunt bedacht in Arkansas. Grote posters werden opgehangen met daarop de aankondiging van diverse cage fights met goedkoop bier en mooie vrouwen. De toegestroomde menigte wist niet wat ze zagen toen de vechtersbazen elkaars kleren van het lijf begonnen te rukken en elkaar overal begonnen te kussen.

De kooi werd bekogeld met alles wat het publiek maar vinden kon, inclusief de stoelen. Ondertussen nam de crew van Bruno het spektakel op, zonder te verklappen wat het eigenlijke doel van de avond was.

Eerder interviewde Baron Cohen een Mossad-agent, die niet wist hoe hij het had toen de flamboyante Bruno het conflict tussen Israel en Palestina vergeleek met het gevecht tussen Jennifer Aniston en Angelina Jolie om Brad Pitt. Ook verwarde Bruno de militante Islamistische organisatie Hamas en het Midden-Oosterse gerecht hummus.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.