compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Burton verfilmt Ripley's 'Believe it or Not!'

Burton verfilmt Ripley's 'Believe it or Not!'

Jim Carrey in nieuwe film Tim Burton

1-12-2005 LOS ANGELES - Acteur Jim Carrey zal de hoofdrol gaan spelen in "Believe It or Not!", de nieuwe film van regisseur Tim Burton.

Delen op facebook

Burton bracht dit jaar twee succesvolle films uit Charlie and the Chocolate Factory en Corpse Bride en is weer druk bezig met zijn volgende project: De verfilming van Ripley's "Believe It or Not!", gebaseerd op de fantastische avonturen van Robert Ripley.

Ripley tekende oorspronkelijk sportcartoons, maar ging zich vervelen en richtte zich op de wereld van het ongewone en bizarre. Hij reisde over de hele wereld en vertelde over zijn avonturen in de column Believe it or not!, waarmee hij wereldwijde bekenheid verwierf. Ripley overleed in 1949 op 58-jarige leeftijd. Van de avonturen werd in de jaren '80 een televisieserie gemaakt. Eerder verscheen ook een computerspel over de avonturier.

Jim Carrey werkte nog niet eerder met Burton samen. Vorig jaar was Carrey te zien in Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events en in het succesvolle Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

De opnames voor "Believe It or Not!" beginnen in het najaar van 2006.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.