compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cars krijgt vervolg

Cars krijgt vervolg

Cars 2 komt in zomer 2011 uit

26-9-2008 Twee jaar geleden kwam de animatiefilm Cars uit. In 2011 wordt het vervolg, Cars 2, gelanceerd.

Delen op facebook

Disney/ Pixar zullen in de zomer van 2011 de opvolger van Cars, 'Cars 2', uitbrengen. Cars kwam in 2006 en werd één van Disney's best lopende filmprojecten met een totaalopbrengst van 462 miljoen dollar. Ook lang na de release van de animatiefilm leverde het project, vooral via merchandise, veel geld op. Als gevolg daarvan is het Disneyland resort in Californië bezig met het opzetten van 'Cars Land' met verschillende attracties en horeca, geheel gewijd aan Cars. In 2011 moet dit park klaar zijn.

Tegelijkertijd met de opening van 'Cars Land' zal het tweede deel 'Cars 2' uitkomen. Brad Lewis, regisseur van Antz en Ratatouille zal de opvolger gaan regisseren. Cars wordt hiermee de tweede Pixar film met een opvolger, naast Toy Story. In 'Cars 2' krijgen Lightning McQueen en Mater de vrachtwagen een paspoort en rijden samen de hele wereld rond waarbij ze allemaal vreemde buitenlandse voertuigen tegenkomen.

Om de tijd tussen Cars en 'Cars 2' op te vullen worden er een aantal korte filmpjes gemaakt over verschillende personages uit Cars. Deze zullen onder de naam 'Cars Toons' worden uitgezonden op het televisiekanaal Disney Channel.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.