compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast F💔CK DE LIEFDE bekend

Cast F💔CK DE LIEFDE bekend

24-5-2019 Yolanthe Sneijder-Cabau, Edwin Jonker, Victoria Koblenko, Bo Maerten en Maurits Delchot zijn begonnen met de opnames van de romantische komedie F*ck de liefde. De mozaïek-vertelling over liefde en vriendschap is vanaf oktober in de bioscoop.

Cast F💔CK DE LIEFDE bekend

Cast F💔CK DE LIEFDE bekend

In F💔CK DE LIEFDE komen drie liefdesverhalen samen; Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao.

Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko).

Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau), de zus van Cindy is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

F💔CK DE LIEFDE is een romantische comedy ‘met een bite’, de film zal gedeeltelijk opgenomen worden in Curaçao en wordt geregisseerd door Lodewijk van Lelyveld (GTST) en Appie Boudellah.

Het scenario is geschreven door Shariff Nasr, Mustafa Boudellah en Appie Boudellah.

F💔CK DE LIEFDE is de derde samenwerking tussen AM Pictures en Just Film Distribution, de vorige twee samenwerkingen, Fashion Chicks en Heksen Bestaan Niet, resulteerde beiden in een gouden film.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.