compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast IK ZAL ZIEN aan het opnemen

Cast IK ZAL ZIEN aan het opnemen

Regisseur Mercedes Stalenhoef is gestart met de opnames van haar speelfilm Ik zal zien. De hoofdrollen worden gespeeld door Aiko Mila Beemsterboer, Minne Koole en Roman Derwig. De opnames duren nog tot en met eind april en de film komt volgend jaar uit in de bioscoop.

Aiko Mila Beemsterboer en Minne Koole in IK ZAL ZIEN (c) Foto: Jurre Rompa

Aiko Mila Beemsterboer en Minne Koole in IK ZAL ZIEN (c) Foto: Jurre Rompa

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de speelfilm IK ZAL ZIEN zijn de hoofdrollen voor Aiko Mila Beemsterboer ("OOGAPPELS", Mijn Beste Vriendin Anne Frank), Minne Koole (Niemand in de stad, "DIRTY LINES") en Roman Derwig ("MAUD & BABS").

Andere rollen zijn voor Hannah van Lunteren, Mikky Dijkstra en Leonoor Koster. Ook worden er rollen gespeeld door blinde en slechtziende acteurs waaronder Edward Stelder en Joyce Bakker. Britt Snel schreef het scenario.

Distributeur September Film brengt IK ZAL ZIEN volgend jaar uit in de bioscoop.

Over de film
Wanneer de levenslustige Lot door een ongeluk blind wordt, komt haar wereld abrupt tot stilstand. Haar plannen om met haar vriendje Casper te gaan reizen, studeren, duiken en samenwonen, lijken in te storten. Lot verzet zich fel tegen haar nieuwe hulpbehoevendheid en probeert aan haar pijnlijke realiteit te ontsnappen door zoveel mogelijk te dromen. In haar dromen is ze vrij en ziet ze weer. Pas wanneer ze haar nieuwe realiteit accepteert, begint ze weer grip op haar leven te krijgen.

IK ZAL ZIEN wordt geproduceerd door Labyrint Film (Rogier Kramer en Laura Bouwmeester) in coproductie met de NTR in het kader van De Oversteek en komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, CoBO, NPO-fonds en Netherlands Film Production Incentive.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.