compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast nieuwe Heineken film rond

Cast nieuwe Heineken film rond

'Kidnapping Freddy Heineken' gebaseerd op bestseller van Peter R. de Vries

Jim Sturgess en Sam Worington spelen Cor van Hout en Willem Holleeder in de nieuwe film "Kidnapping Freddy Heineken". De opnamen voor de actiethriller beginnen eind oktober in België. BiosAgenda.nl maakte al eerder melding dat de rol van Freddy Heineken al vergeven was.

Delen op facebook
Still van Jim Sturgess in

Still van Jim Sturgess in "Cloud Atlas" | Foto door Reiner Bajo – © 2012 Warner Bros. Entertainment Inc. in The United States of America and Canada2012 Cloud Atlas Production GMBH and X Fil

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Engelse scriptschrijver William Brookfield, bekend van Rough Magic, baseert zijn script op de bestseller van de Nederlandse misdaadjournalist en Emmy winnaar Peter R. de Vries.

STERRENCAST ROND
BiosAgenda.nl maakte al eerder melding dat de rol van Freddy Heineken al rond was in het artikel Anthony Hopkins speelt Heineken. Naast Jim Sturgess, die we onder meer kennen van Cloud Atlas en 21, neemt Sam Worthington (Avatar en Clash of the Titans die beide de twee drijvende krachten achter de ontvoering spelen ook andere bekende sterren mee als Frans Meijer, Ryan Kwanten, Jan Boellaard en Tom Cocquerel. Regie is in handen van Daniel Alfredson ("The Girl Who Played With Fire" en "The Girl Who Kicked The Hornet's Nest").

PETER R. DE VRIES
Het gedetailleerde verslag van de ontvoering van biermagnaat Freddy Heineken door Peter R. de Vries, staat al tweedecennia hoog genoteerd in de bestseller lijsten. Bij de film "Kidnapping Freddy Heineken" is de Vries ook creatief consultant.

OVER DE FILM
De film vertelt het verhaal van de meest geruchtmakende ontvoering van de 21ste eeuw met de hoogste losgeld eis die ooit is betaald in die tijd. Freddy Heineken (Hopkins) en zijn chauffeur Ab Doderer, worden in 1983 gekidnapt en vrijgelaten nadat er een bedrag van 35 miljoen gulden is betaald. Een groot deel van het losgeld is nooit terug gevonden

Peter R. de Vries: 'Ik werk nu al meer dan twee jaar samen met het team van Informant Media en ik kan niet anders zeggen dan dat ik behoorlijk onder de indruk ben van hun inzet en kunde. Regisseur Daniel Alfredson is een schot in de roos. Ik heb hem ontmoet en ik ben ervan overtuigd dat hij en de fantastische cast iedereen gaan verrassen".

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.