compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast speelfilm Niks Vreemds Aan bekend

Cast speelfilm Niks Vreemds Aan bekend

De cast van de nieuwe sexy Nederlandse komedie Niks vreemds aan — over twee stellen die in een opwelling besluiten te gaan swingen — is bekend: met Ilse Warringa, Loek Peters, Frederik Brom, Peggy Vrijens, Tina de Bruin en Juvat Westendorp. Vanaf 22 april 2021 in de bioscoop

Delen op facebook
Behind the scenes tijdens fotoshoot © Fotograaf Mattias Vanderhoeven | 2CFilm

Behind the scenes tijdens fotoshoot © Fotograaf Mattias Vanderhoeven | 2CFilm

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Producent 2CFilm maakt vandaag bekend dat de hoofdrollen voor de Nederlandse remake van de succesvolle Letste film Swingersi (2020) — Niks vreemds aan — verdeeld zijn over Ilse Warringa, Loek Peters, Tina de Bruin, Frederik Brom, Peggy Vrijens, Juvat Westendorp en Negativ.

Het verhaal

In Niks vreemds aan besluiten twee stellen in een semi-spontane opwelling voor het eerst te gaan swingen. Een ervaring die in alle opzichten anders loopt dan ze hadden verwacht en hun levens voorgoed doet veranderen.

Nienke Römer bewerkte het verhaal van de sexy komedie Swingersi (2020) tot het script van Niks Vreemds Aan.

Ilse Warringa: „Iedereen kent wel een Suus-type of sterker nog, waarschijnlijk zullen veel vrouwen wel iets van Suus in zichzelf herkennen. Haar hunkering naar erkenning en genegenheid en haar gestuntel om zelf weer de passie te doen herleven, is aandoenlijk maar oh zo kenmerkend voor de meeste mensen die in een lange relatie zitten”.

Loek Peters: „Het voelde goed om de rol van Mats te spelen. Het was lang geleden dat ik zo’n sullige man mocht spelen. Tijdens het draaien hebben we ons echt gek gelachen om sommige scènes, omdat ze zo ongemakkelijk zijn”.

Naakte man

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch?
Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet dondersgoed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt.

Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven.

In hetzelfde appartementencomplex woont Lot (Tina de Bruin). Lot is al heel lang single. Andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haarzelf nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent.

Natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat: Ilias (Juvat Westendorp). Hij heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen. Hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.

Over de makers


Niks vreemds aan wordt geproduceerd door 2CFilm, bekend van de speelfilms films Casanova's (2020), Whitestar (2019), Hartenstrijd (2016), Fissa (2016) en Hartenstraat (2014).

De regie is in handen van de Letse Andrejs Ekis, regisseur van de film Swingersi (2020) waar Niks Vreemds Aan een bewerking van is.

Distributeur Just Entertainment is bekend van de Nederlandse speelfilms Casanova's (2020), Hartenstraat (2014), Homies (2015), F*ck de liefde (2019), Fashion Chicks (2015) en De Film van Dylan Haegens (2018).

Première

Niks vreemds aan is vanaf 22 april 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.