compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Chantal Janzen in kungfufilm

Chantal Janzen in kungfufilm

12-3-2003 Actrice Chantal Janzen gaat de hoofdrol spelen in de eerste avondvullende Nederlandse kungfufilm. Dat heeft zij woensdag gezegd. De andere vrouwelijke hoofdrol in 'Fighting Fish' wordt vertolkt door Jennifer de Jong.

Delen op facebook

De opnames van de film beginnen in mei. 'Fighting Fish' gaat over een jonge Chinees die naar Rotterdam reist om de dood van zijn broer te onderzoeken. Janzen speelt het Nederlandse meisje waar de Chinese jongen verliefd op wordt. De Jong speelt een Chinees gangstermeisje.

De mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door debutant Kim Ho Kim en Ron Smoorenburg, een Nederlandse martial arts-expert die eerder al in films van Jackie Chan te zien was.

Janzen verwierf nationale bekendheid met haar hoofdrol als Stephanie in de musical 'Saturday Night Fever'. Ook speelde ze een hoofdrol in de film Volle Maan. Jennifer de Jong was eerder te zien in de tv-serie 'Fort Alpha' en als presentatrice van het programma 'Brutale Meiden'.

Het budget van 'Fighting Fish' bedraagt 450.000 euro. De film moet in het najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.