compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Chris Zegers bijna verdronken bij stormscène

Chris Zegers bijna verdronken bij stormscène

20-9-2004 LEEUWARDEN - Acteur Chris Zegers is zondag onderkoeld geraakt tijdens een actiescène van de tweede Kameleon-film waarin hij meespeelt. Dat heeft regisseur Steven de Jong maandag gezegd.

Delen op facebook

Zegers speelt in "Kameleon II" een schippersknecht die tijdens een storm overboord slaat en door de Kameleon-tweeling uit het water wordt gered. ''Het water op het IJsselmeer was kouder en wilder dan voorzien'', zei regisseur De Jong. ''Zelfs de duikers die voor de veiligheid rond het schip zwommen, werden bijna onwel. Ook acteur Zegers kreeg kramp in zijn spieren en leek nadat hij voor de scène kopje onder ging daadwerkelijk onder water verdwenen. Een duiker moest hem volgens De Jong helpen weer aan boord van de boot te klimmen.

Zegers heeft vandaag een chiropractor bezocht en doet het twee dagen rustig aan. Hij heeft echter van de opnames genoten. ''Dit soort scènes zijn het fijnst om te filmen, je hebt in elk geval wat te doen.'' Wel liep Zegers blauwe plekken op toen hij tijdens de storm door de boot werd geraakt. ''Maar dat hoort bij de rol, dat weet je van tevoren.''


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.