compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Comedy Ben Stiller trekt meeste bezoekers

Comedy Ben Stiller trekt meeste bezoekers

Nieuwste Rocky-film komt niet hoger dan derde positie

27-12-2006 In de lijst met films die rond Kerstmis in de VS worden uitgebracht staan dit jaar geen opvallende kaskrakers. Opvallend is wel de aanvoerder van de lijst met bestbezochte films: de comedy Night at the Museum.

Delen op facebook

De film met in de hoofdrol Ben Stiller bracht in de eerste dagen in totaal 30 miljoen dollar op. Een redelijk resultaat, maar ver verwijderd van de 46 miljoen dollar die de comedy Meet the Fockers, ook met Stiller, in 2004 opbracht.

Teleurstellend was de opening van Rocky Balboa. Critici hadden zich lovend uitgesproken over de terugkeer van de bokser naar het witte doek, maar het publiek waardeerde de film met Sylvester Stallone op voorhand minder. De film kwam binnen op een derde plaats, onder The Pursuit of Happyness, die voor de tweede week draait in de VS. De film met Will Smith en zijn zoon in de hoofdrollen bracht bijna 15 miljoen dollar op, een daling van 43% ten opzichte van de voorgaande week. Rocky Balboa kwam niet verder dan 12 miljoen dollar aan inkomsten. Beide films zijn in Nederland begin 2007 te zien.

De fantasyfilm Eragon was de grootste daler door 70% in te leveren in vergelijking met de voorgaande week. De film draait sinds vorige week ook in Nederland.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.