compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Costa! wordt vervolgd

Costa! wordt vervolgd

25-9-2002 De succesvolle Nederlandse film Costa! krijgt een vervolg. Dat heeft producent Johan Nijenhuis bevestigd. De eerste Costa!-film was met 700.000 bezoekers de best bezochte Nederlandse film van 2001.

Delen op facebook

Nijenhuis werkt op dit moment met scenarist Wijo Koek, die ook de eerste film heeft geschreven, aan het script. 'We moeten een hele nieuwe invalshoek vinden: de serie was al het vervolg op de film, dus daar willen we niet op voortborduren', stelt de producent. 'De kans is ook klein dat we dezelfde acteurs zullen gebruiken: de twee geliefden die in deel 1 achter elkaar aanliepen, hebben elkaar inmiddels gekregen.'

De eerste film vertelde het liefdesverhaal van de stoere propper Rens (Daan Schuurmans) en het naïeve meisje Janet (Georgina Verbaan). Regisseur Lodewijk Crijns, die eerder films als Met Grote Blijdschap en Jezus is een Palestijn maakte, heeft al aangegeven interesse te hebben in de regie van "Costa! 2".

Behalve over een tweede film, wordt momenteel ook met omroep BNN onderhandeld over een derde tv-serie van Costa!. De film Costa! 2 zal niet eerder dan voorjaar 2005 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Eerst staat voor producent Nijenhuis nog een remake van de succesvolle serie Floris uit de jaren vijftig op het programma.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.