compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Dallas-ster Patrick Duffy in NL-film

Dallas-ster Patrick Duffy in NL-film

19-9-2018 Patrick Duffy speelt in de film April, May en June de vader van April, gespeeld door Linda de Mol. Duffy werd wereldwijd bekend door zijn rol als Bobby Ewing in de hitserie ‘Dallas’, en was eerder was hij de populaire jeugdheld Mark Harris in de serie ‘Man from Atlantis’. De Mol speelt in de film de oudste zus April, die als tiener bij haar vader in Amerika is gaan wonen en daar in zijn voetsporen is getreden als actrice. Releasedatum April, May en June is 21 maart 2019

Patrick Duffy en Linda de Mol op de set van April, May en June © 2018 Roy Beusker

Patrick Duffy en Linda de Mol op de set van April, May en June © 2018 Roy Beusker

Eerder werd al bekend gemaakt dat Elise Schaap en Tjitske Reidinga de overige twee titelrollen, May en June, op zich nemen.

De rol van de moeder van de zussen, Mies, zal gespeeld worden door Olga Zuiderhoek. Bas Hoeflaak is gecast als de autistische halfbroer van de zussen.

Overige belangrijke bijrollen zijn voor Dragan Bakema, Peter Bolhuis, Mark Rietman en Gijs Scholten van Aschat. April, May en June wordt geregisseerd door Will Koopman en draait vanaf 21 maart 2019 in de bioscoop. De opnames zijn op dit moment in volle gang.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.