compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > De beste films- en series voor echte fashion lovers
Blog

De beste films- en series voor echte fashion lovers

Gelukkig blijven er ieder jaar maar weer nieuwe films en series uitkomen en er zit altijd voor ieder wat wils tussen. Zo heb je fans van echte horrorfilms, thrillers, detectives, of toch meer romantische comedy liefhebbers.

Delen op facebook
De beste films- en series voor echte fashion lovers

De beste films- en series voor echte fashion lovers

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Veel mensen kijken ook naar films omdat er behoorlijk wat mooie acteurs en actrices in zitten die op hun allerbest zijn aangekleed en opgemaakt. Op deze manier kan een film of serie een echte fashion-inspiratie zijn om naar te kijken. In deze blog bespreken we vier films en series waar fashion lovers heel blij van worden.

De Spaanse serie Valeria

We beginnen dit lijstje met een serie die erg leuk is om te kijken voor filmliefhebbers die houden van een lekkere romcom serie over vrouwen en al hun drama's. De serie speelt zich af in de Spaanse hoofdstad Madrid en de allermooiste vrolijke kledingitems komen naar voren. Een mooie regenjas voor dames, kleurrijke jurken en genoeg tassen. In Valeria gaat de gelijknamige hoofdrolspeelster haar pad proberen te vinden met haar carrière als schrijfster, en haar man waar ze al jarenlang mee samen is. Toch zit er iets niet lekker en er gaat van alles mis, terwijl Valeria haar problemen oplost met haar vriendinnen. Samen vormen ze een heel leuk clubje en krijgen we een kijkje in hun leven.

Dynasty

De tweede aanrader voor fashion lovers is wederom een serie. Namelijk Dynasty. Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige verhaal uit de jaren 90, maar dan in een nieuw jasje. Zo gaat Dynasty, zoals de naam al verklapt, om heel veel rijkdom, en dat betekent de meest extravagante outfits die je maar kunt bedenken. De kledingstukken zijn allemaal prachtig, zoals een rains regenjas of een galajurk. Elke dag is er wel een evenement of feestje waarvoor de hoofdrolspelers in een geweldig overdreven outfit worden gehesen. Er is tijdens Dynasty een strijd tussen twee hele rijke families met een groot bedrijf. De hoofdpersoon is Fallon, en die gaat flink hard de strijd aan. Er is sprake van overspel, verraad en duistere geheimen tijdens deze spannende dramaserie.

The Devil Wears Prada

De derde in het lijstje is een echte klassieker als het gaat om fashion films. The Devil Wears Prada gaat over een vrouw die stage wil lopen bij een groot mode magazine in New York City. Dit lijkt haar droom, maar al snel wordt ze opgezogen in de vervelende klusjes voor haar baas. Toch draait alles direct al om fashion, waarbij iedereen (natuurlijk) geweldige dingen draagt, en de stagiair er een beetje sufjes bijloopt. Toch is ze erg gedreven om het goed te doen, en ze neemt langzaam maar zeker haar plekje goed in op het kantoor en krijgt bevestiging van haar baas. Ook de kledingstijl verandert heel erg. Verwacht de mooiste fashion van de 00’s en vette designerstukken.

Emily in Paris

De laatste in het rijtje mag ook zeker niet ontbreken want Emily in Paris draait een en al om fashion. Een Amerikaans meisje genaamd Emily verhuist voor haar werk naar Parijs, waar ze werkt bij een marketingbureau. Uiteraard zijn er vele events waar Emily heen mag en daar draait iedereen hele mooie outfits die je keer op keer zullen verbazen en verrassen.


Links:
  1. Rains regenjas
  2. Mooie regenjas voor dames
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.