compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > De jury van Film by the Sea 2019
Fotoreportage

De jury van Film by the Sea 2019

15-9-2019 De 21e internationale filmfestival Film by the Sea is van start gegaan, het festival voor film en literatuur. De 46000 jaarlijkse bezoekers worden gegidst door een jury. BiosAgenda.nl geeft ze vandaag een gezicht. Festival: 13-22 september 2019.

Delen op facebook

Traditioneel opent Film by the Sea het filmfestivalseizoen van Nederland. Het trekt een groot publiek naar de havenstad Vlissingen om zich tien dagen lang onder te dompelen in „het beste wat film en boek te bieden” heeft. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival.

De jury van Film by the Sea beoordeelt acht literatuurverfimingen uit de Film- en Literatuurcompetitie die meedingen naar de Film by the Sea Award. In de jury nemen Nederlandse (of Vlaamse) acteurs, regisseurs en schrijvers plaats.

Het festival kent vier juries: een vakjury, internationale studentenjury, jongerenjury en jury van de Franse films.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.